Skip to main content

De leukste cadeau ideeën voor jouw vriendin

Jouw vriendin is de liefste en staat altijd voor je klaar, daarom verdient ze het beste cadeau die je kan bedenken! Persoonlijk, leuk en origineel.

Een cadeau kiezen voor je vriendin hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Wij hebben alvast een aantal leuke combinaties samengesteld. Perfect voor een verjaardag, beterschap of gewoon omdat ze er altijd voor je is. In een thema cadeaubox zit altijd een kaartje naar keuze voor een persoonlijke boodschap.

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!

Liever je eigen combinaties samenstellen? Dat kan natuurlijk ook!

Brievenbus cadeaubox 
Stel hier snel en gemakkelijk je eigen Brievenbus cadeaubox samen. Zoals de naam al zegt, dit leuke cadeaubox past door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het cadeau aan te nemen. Perfect voor 4 compacte cadeautjes.

Verwen cadeaubox
Een prachtig cadeaubox versierd met luxe lint en droogbloemen. Het geven wordt sowieso al een feestje, en het ontvangen al helemaal! Stel hier je eigen Verwen cadeaubox samen en kies uit ruim 75 producten. Ideaal om je vriendin met 3 tot 5 cadeaus te verrassen.

Liever een los cadeau voor je vriendin?

Alle producten kan je natuurlijk ook los bestellen. Wij hebben ruim 75 producten in ons assortiment variërend van €1,95 tot en met €23,-. Kijk voor de hele assortiment in onze shop. Of ben je op zoek naar een duurzaam product? Bekijk dan eens onze blog met de top 10 duurzame cadeaus. Naast een duurzaam assortiment, vinden wij het ook belangrijk om zoveel mogelijk plastic vrij te werken. Dit geldt voor alle verpakkingen, opvul materialen en zelfs het plakband.

Daarnaast steunen wij zoveel mogelijk Nederlandse ondernemers om het zo duurzaam mogelijk te maken. Zo kan jij met een gerust hart de leukste cadeaus geven aan je vriendin.