Skip to main content

De leukste cadeaus onder €20,-

Ben je op zoek naar de leukste cadeaus onder €20,-? Een leuk cadeau hoeft helemaal niet zo duur en moeilijk te zijn, het gaat namelijk om de gedachte erachter. Hieronder kan je de leukste cadeauboxen vinden waarmee de ontvanger hartstikke blij mee gaat zijn. Om het helemaal compleet te maken zit er in iedere thema cadeaubox een kaart naar keuze bij voor een persoonlijke boodschap.

Stel je eigen cadeaubox samen

Wil je liever een andere combinatie of andere kleur? Stel snel en gemakkelijk je eigen brievenbus of verwen cadeaubox samen. Met ruim 80 producten in het assortiment kan je de mooiste cadeau combinaties geven onder de €20,-. Heb je hulp nodig of wil je dat we meedenken? Dat doen we natuurlijk graag! Stuur een berichtje naar hello@signedwithlove.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cadeau versturen

Alle thema cadeauboxen worden mooi verpakt met droogbloemen en een kaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap (bekijk ze hier).

Wist je dat je ook vooruit kan bestellen? Bij check-out kan je kiezen voor een handige “Open mij op” sticker. Wij zorgen dan dat jouw bestelling op tijd wordt met de post meegaat. Vul je geen datum in? Alle cadeauboxen die op werkdagen voor 14:00 zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden.

Los product

Wil je liever een los product geven zonder cadeaubox? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk het hele assortiment in de shop. Kies uit ruim 80 producten tussen de €1,95 en €23,-. Wat dacht je van een heerlijke Sunset Dreams Body Bar van Azur Natural Bodycare. Gemaakt in Nederland met de mooiste natuurlijke ingrediënten. Of een wijnproeverij met een witte, rode en rose wijn. Waarom kiezen als je ze alle drie kunt proeven? Perfect op een zomerse dag.

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!