Skip to main content

Relatiegeschenk kerst 2023

Kerst is een tijd van warmte, gezelligheid en samen zijn. De perfecte gelegenheid om je waardering te tonen voor de inzet van je werknemers gedurende het jaar. Zakelijke relatiegeschenken, vaak in de vorm van kerstpakketten, zijn een perfecte manier om dit te doen. Bekijk hieronder een overzicht van onze relatiegeschenk kerst 2023 cadeauboxen. Liever zelf een cadeaubox samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Kerstcadeaus voor werknemers

Kerstgeschenken hebben voor werknemers niet alleen een symbolische waarde, maar dragen ook bij aan een positieve sfeer op de werkplek. Ze laten zien dat je hun harde werk en toewijding op prijs stelt. Een leuk persoonlijke kerstcadeau kan een blijvende indruk achterlaten en de loyaliteit van je team versterken. Daarnaast kan het ook helpen bij het behouden van talent en het creëren van een positief imago voor je bedrijf.

Bij het kiezen van kerstcadeaus voor werknemers is het belangrijk om te overwegen wat bij hun smaak en interesses past. Of je nu kiest voor traditionele kerstpakketten met lekkernijen of voor gepersonaliseerde geschenken, het gebaar is wat telt.

Kerstcadeaus voor partners

Wil je belangrijke partners ook bedanken voor de fijne samenwerkingen die je heb gehad het afgelopen jaar? De feestdagen periode is het moment hiervoor. Goed om samen terug te kijken naar wat jullie hebben bereikt en een mooi moment om de plannen voor 2024 te bespreken. Hoe zeg je dit beter dan jouw partners te bedanken met een mooi ingepakte kerstcadeau met uniek en duurzame producten.

Onze kerstgeschenken en kerstcadeaus zijn zorgvuldig samengesteld om de essentie van de feestdagen vast te leggen zodat jij de banden met alle partners kan versterken.

Zeg dit jaar “Bedankt voor de samenwerking” met persoonlijk cadeau van Signed With Love. Een attent relatiegeschenk kerst is niet alleen een blijk van dankbaarheid, maar ook een manier om vooruit te kijken naar wat komen gaat en te proosten op een veelbelovend succesvolle 2024.

1. Kerst cadeaubox

Geef de mooiste kerst cadeaubox aan je werknemer, collega of partner. Verpakt in een prachtige luxe magneet cadeaubox met rode lint en kerstballen. In de cadeaubox zitten speciale lampjes die aangaan bij het opmaken van de cadeaubox. Prachtig om te geven en ideaal voor onder de kerstboom.

 1. Wild Flower Body Bar van Azur
 2. Gezichtsmasker Red Wine van Lapcos
 3. Proevewijntje van Bottle Language
 4. Kerstboom goud van Rustik Lys
 5. Melkchocolade lolly kerstboom van A Table
 6. Kerstkaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap (bekijk ze hier)
 7. Luxe magneet cadeaubox met lampjes

Geef de leukste kerstcadeau en maak er een onvergetelijke kerst van.

 49,95Lees meer

2. Merry Christmas

Wens je dierbare een “Merry Christmas” met de luxe magneet cadeaubox van Signed With Love. Met rood lint en goudkleurige kerstballen, kom je helemaal in kerstsfeer. Wat deze cadeaubox echt bijzonder maakt, zijn de speciale lampjes die magisch oplichten zodra de box wordt geopend. Dit maakt de cadeaubox extra feestelijk en perfect voor onder de kerstboom.

 1. Wild Flower Body Bar van Azur
 2. Gezichtsmasker Honey van Lapcos
 3. Prosecco Wine Gums van Vinoos
 4. Kerstboom goud van Rustik Lys
 5. Melkchocolade lolly kerstboom van A Table
 6. Kerstkaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap (bekijk ze hier)
 7. Luxe magneet cadeaubox met lampjes

 44,95Lees meer

3. You Are Amazing

Het perfecte cadeau om te zeggen hoe leuk en geweldig iemand is. In deze Verwen cadeaubox zit:

 1. Een wijnset van Proevewijntje
  Rood, rosé en wit! Lekker om te proeven en leuk voor als je niet kunt kiezen. Een heerlijk wijnproeverijtje in een cadeaubox.
 2. Wild Flower body bar van Azur Natural Bodycare
  Met geuren van geranium en grapefruit. Heeft een hele lichte scrub waardoor je huid heerlijk zacht wordt.
 3. Pilaarkaars van Rustik Lys
  Unieke hand gedipte cross kaars perfect voor een winteravond
 4. Prosecco wine gums van Vinoos
  Een favoriet van velen met tintelende afdronk.
 5. Handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap

Alles wordt in een mooi Verwen cadeaubox verpakt en verstuurd met luxe lint en droogbloemen.

 42,95Lees meer

4. Voor de liefste

Wil je tijdens de kerstdagen jouw vrouw, moeder, vriendin, zus of andere dierbare eens extra in de watten leggen met een heerlijk glas wijn, smakelijke lekkernijen en ontspanning? Geef haar dan een “Voor de liefste” Verwen Cadeaubox, met onder andere:

 1. Proevewijntje met een rose, witte wijn en rode wijn tube
 2. Gezichtsmasker Honey van Lapcos
 3. Prosecco Wine Gums van Vinoos
 4. Pilaar kaars Cross van Rustik Lys
 5. Kaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap

Het leukste kerst cadeau om geven en te ontvangen.

 35,00Lees meer

Heb je de leukste cadeaus voor Kerst gezien en wil je jouw eigen persoonlijke cadeaubox samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Kies hier je favoriete producten en wij doen de rest!

Of ben je opzoek naar meer inspiratie? Kijk dan naar onze thema cadeauboxen of in onze shop voor meer producten.

Levertijden Kerstperiode

In verband met de drukte bij PostNL worden alle Kerst* cadeaus uiterlijk vrijdag 15 december verzonden. Tip! Bestel nu alvast jouw relatiegeschenk kerst en gebruik onze “Open mij op” sticker. Jouw gewenste datum kan je bij check-out aangeven.

*Kerst cadeauboxen zijn beperkt beschikbaar op=op

Relatiegeschenk kerst op maat

Alle cadeauboxen worden op maat gemaakt met jouw favoriete producten. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk kerst voor jouw bedrijf en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande formulier.

Contact