Skip to main content

Het geven van cadeaus is een speciale manier om te laten zien dat je om iemand geeft en aan iemand denkt, en wat is een betere manier om je liefde en waardering te uiten dan met een prachtige cadeaubox? In 2023 zijn cadeauboxen een populaire keuze om dierbaren te verrassen, en je kunt ze gemakkelijk zelf samenstellen met je favoriete producten. Of je nu op zoek bent naar een brievenbus cadeaubox, een verwen cadeaubox of een luxe cadeaubox, we hebben fijne tips om je te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedere gelegenheid.

Ken de voorkeuren van de ontvanger

Aan wie geef je dit cadeau? Denk aan de interesses, passie en voorkeuren van de ontvanger om de juiste producten te selecteren. Of het nu gaat om beauty producten, sfeervolle kaarsen of wat lekkers. Zorg ervoor dat de cadeaus bij hun smaak passen.

Luister aandachtig naar jullie gesprekken. Vaak geven mensen indirect aan waar hun interesses liggen, wat hen enthousiast maakt, of welke hobby’s ze hebben. Door aandachtig te luisteren naar wat ze zeggen kun je hints opvangen die leiden naar het perfecte cadeau.

Geef iets nuttigs en zorg voor variatie

Wij geloven in het geven van cadeaus die nuttig zijn en herinneringen creëren. Zorg voor variatie in de cadeaus om de ontvanger een scala aan verrassingen te bieden. Denk hierbij aan een lekkere body bar met scrub, sfeervolle kaars voor de donkere dagen of iets lekkers om te eten. Voor de wijnliefhebbers is de Proevewijntje met een rode, witte en rose wijn een echte favoriet.

Maak het persoonlijk

Cadeaus zijn bedoeld om te verrassen, en dat is precies waarom we ze altijd mooi inpakken. Het inpakken van een cadeau is meer dan alleen een traditie; het is een manier om te laten zien dat we de tijd en moeite hebben genomen om iets bijzonders uit te zoeken. Naast producten die je zelf heb uitgekozen kan je de cadeaubox nog verder personaliseren door een handgeschreven kaart met een speciale boodschap toe te voegen. Het zijn vaak de kleine details die het meeste indruk maken.

Kwaliteit

Alle producten van Signed With Love zijn al voorgeselecteerd op mooie en duurzame kwaliteit. Wij zetten ons in voor duurzaamheid en het ondersteunen van lokale ondernemers. Daarom zijn veel van onze producten afkomstig van Nederlandse bodem. Omdat de producten dichter bij huis worden geproduceerd, zijn er minder brandstof en energie nodig voor het transport. Dit resulteert in lagere uitstoot van broeikasgassen en draagt bij aan een schonere planeet.

Ben je op zoek naar meer cadeau inspiratie?
Bekijk hier alle thema cadeauboxen.

1. Birthday Wishes brievenbus cadeaubox

Verras de jarige met deze leuke Birthday Wishes brievenbus cadeaubox. In deze verjaardag cadeaubox zit een gezichtsmasker van Lapcos, heerlijke body soap van Azur en een Happy Birthday thee van TwisTea in de smaak van champagne. Een feestje om te ontvangen.

 18,95Lees meer

2. Hug in a box

Veel succes, sterkte of veel liefs, bestel snel en eenvoudig de Hug in a box en laat een dierbare weten dat je aan diegene denkt.

Met de brievenbus cadeaubox hoeft de ontvanger niet thuis te zijn, want dit past gemakkelijk door de brievenbus. Verras de ontvanger met: Wild Flower Body Soap van Azur, Half dipped diner kaars van Rustik Lys, Vitamin Shot van TwisTea, Little Box Dried Flower “Liefs voor jou” van Paperstation, kaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap.

 21,50Lees meer

3. You Are Amazing Verwen Cadeaubox

Een heerlijk verwenpakket met een wijnset van Proevewijntje, Wild Flower body bar van Azur Natural Bodycare, Pilaarkaars van Rustik Lys, Prosecco wine gums van Vinoos en een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap.

Alles wordt in een mooi Verwen cadeaubox verpakt en verstuurd met lint en droogbloemen.

 42,95Lees meer