Skip to main content

De leukste kado's voor haar

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado voor haar? Wij hebben de leukste kado’s voor je vriendin, moeder, zus, vrouw of collega op een rij gezet.

Alle thema kado boxen worden altijd mooi verpakt met droogbloemen en een kaartje naar keuze voor een persoonlijke boodschap.

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!

De leukste kado tips voor haar

Ben je op zoek naar een kado voor een speciale gelegenheid? Kijk dan op onze thema pagina’s zoals verjaardag, beterschap of zwanger. Bestel bij ons een origineel kado dat direct bij haar thuis wordt bezorgd. Natuurlijk kan je dit ook eerst bij jezelf afleveren zodat je jouw kado persoonlijk kan geven.

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier de top 10 kadoboxen voor vrouwen.

Liever je eigen kado box samenstellen? Dat kan natuurlijk ook!

Brievenbus kadobox 
Stel hier snel en gemakkelijk je eigen Brievenbus kadobox samen. Zoals de naam al zegt, dit leuke kadobox past door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het brievenbus kadobox aan te nemen. Perfect voor 4 compacte kadootjes.

Verwen kadobox
Een luxe Verwen kadobox versierd met luxe lint en droogbloemen. Het geven wordt sowieso al een feestje, en het ontvangen al helemaal! Stel hier je eigen kadobox samen en kies uit ruim 75 producten. Ideaal om haar met 3 tot 5 kado’s te verrassen.

Kan ik een verzenddatum opgeven?

Ja, dat kan! Wanneer je een cadeaubox afneemt komt er op de check-out pagina een veld vrij waar je een datum kan opgeven.

Liever meteen verzenden maar de ontvanger maar je wilt nog niet dat zij haar kado opent? Gebruik dan onze “Open mij op” sticker. Je kan jouw gewenste datum op de check-out pagina invullen. Wij plakken dit met een sticker op jouw kadobox.