Skip to main content

Leuk en origineel cadeau om te geven

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau om te geven aan je vriendin, moeder, zus of collega, maar je hebt geen inspiratie? Wij hebben de leukste cadeauboxen voor je op een rij gezet zodat jij snel en gemakkelijk iets kan uitzoeken. Alles wordt mooi ingepakt inclusief droogbloemen en een kaart voor een persoonlijke boodschap.

Wist je dat we ook een “Open mij op” sticker hebben? Je kan jouw cadeau al van weken van tevoren bestellen en wij zorgen dat dit tijdig met de post meegaat.

Wat is een leuk cadeau om te geven

Geef jij ieder jaar een cadeaubon, bosje bloemen of geld en ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau om te geven? Wij hebben verschillende cadeauboxen die je zelf naar eigen smaak kan samenstellen. Kies uit ruim 75 producten en stel je eigen unieke en duurzame cadeaubox samen met een kaart naar keuze voor een persoonlijke boodschap.

Wil jij iemand verrassen die van een lekker wijntje houdt? Denk dan aan onze wijnproeverij met een rode, witte en rosé wijn. Of een heerlijke rosé en prosecco wine gum met 0% alcohol. Of ken je iemand die houdt van relaxen en meer tijd voor zichzelf moet nemen? Dan zijn onze body bars van Azur ideaal! Heerlijk geurende body bars met lichte scrub om de huid optimaal te verzorgen. Kies voor de bloemige Wild Flower, Lavender Fields of droom weg bij de geuren van een zonsondergang met Sunset Dreams.

Cadeaubox of los cadeau

Heb je een leuke cadeaubox gezien maar wil je liever een andere combinatie? Dat kan. Stel hier gemakkelijk zelf je eigen brievenbus cadeaubox samen met 3 of 4 compacte cadeaus. Of klik hier om je eigen Verwen box samen te stellen met maximaal 5 producten.

Alle producten kan je natuurlijk ook los bestellen. Wij hebben ruim 75 producten in ons assortiment variërend van €1,95 tot en met €23,-. Kijk voor de hele assortiment in onze shop.

Duurzaam assortiment

Ben je op zoek naar een duurzaam product? Bekijk dan eens onze blog met de top 10 duurzame cadeaus. Naast een duurzaam assortiment, vinden wij het ook belangrijk om zoveel mogelijk plastic vrij te werken. Dit geldt voor alle verpakkingen, opvul materialen en zelfs het plakband.

Daarnaast steunen wij zoveel mogelijk Nederlandse ondernemers om het zo duurzaam mogelijk te maken. Zo kan jij met een gerust hart de leukste cadeaus geven aan je dierbare.

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!