Skip to main content

Over ons

Signed With Love

In een wereld waarin de tijd voorbijvliegt willen we stil staan bij de waardevolle momenten in het leven. Een verjaardag, geboorte, nieuwe woning of iemand beterschap wensen.

Bij Signed With Love begrijpen we hoe waardevol het is om een glimlach op het gezicht te toveren van iemand die je dierbaar is. Wij werken dagelijks aan een ruim en duurzaam assortiment zodat er altijd een cadeaubox beschikbaar is tijdens de belangrijke momenten.

Hoe is Signed With Love ontstaan?

Mijn naam is Vivien en vrienden en familie staan centraal in mijn leven. Daarom vind ik het belangrijk en leuk om alle kleine en grote momenten te vieren. Helaas kan dit soms niet persoonlijk maar wil je toch een boodschap sturen als: ik ben zo blij met jou, trots op jou of ik denk aan je. Bij dit soort momenten dekt een envelop met geld of cadeaubon soms niet de boodschap en wil je graag iets persoonlijks sturen.

Ik heb altijd veel plezier gehad in het samenstellen van unieke en persoonlijke cadeaus. Echter is dit een tijdrovend proces en je vindt niet altijd iets leuks wat je op dat moment zoekt. Door de drukte van alle dag heb je er misschien ook geen zin in om door de stad te lopen of onderzoek te doen bij meerdere webshops. Met Signed With Love wil ik het makkelijker en leuker maken om een persoonlijk cadeau te geven.

Of het nu persoonlijk of zakelijk is, in iedere cadeaubox zit een handgeschreven kaartje. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete items en cadeaubox uitzoeken, wij doen de rest!

Persoonlijk, duurzaam en uniek

Een cadeaubox voor iedere gelegenheid