Skip to main content

Thema cadeaubox

Ben je op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeaubox? Verras je vrouw, moeder, zus, vriendin, collega en dierbare met de mooiste producten. Kies uit een van onderstaande thema boxen en bestel snel en gemakkelijk. Bij iedere Thema cadeaubox zit een persoonlijk kaartje.

Brievenbus cadeaubox

  • Bevat 3 tot 4 cadeau’s
  • Inclusief kaartje naar keuze
  • Past door de brievenbus!
  • Cadeauboxen van €13,95 tot €24,95
Cadeauboxen bekijken

Verwen cadeaubox

  • Bevat 3 tot 5 cadeau’s
  • Inclusief kaartje naar keuze
  • Cadeauboxen vanaf €29,95
Cadeauboxen bekijken

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!

Thema cadeauboxen bestellen

Een cadeaubox online bestellen biedt veel voordelen en is ontzettend makkelijk. Het grootste gemak is wellicht dat je kunt kiezen uit een ruim assortiment producten en kant & klare thema cadeauboxen. Er is voor ieder wat wils!

Het bestellen van een cadeaubox is een uitkomst als je even geen inspiratie hebt voor een origineel cadeau. Je kunt namelijk ook kiezen voor een thema cadeaubox. Denk bijvoorbeeld aan een “Birthday Wishes“, “Hug in a box” of  “Mommy Booster” brievenbus cadeaubox,  Zo kun je altijd een passend cadeau vinden, zelfs als je geen idee hebt wat de ontvanger leuk vindt.

Het online bestellen van een cadeaubox is ontzettend eenvoudig. Met een paar klikken kun je de gewenste box selecteren en in je winkelmandje plaatsen. Vervolgens doorloop je het bestelproces en kun je veilig betalen. Het fijne is dat je zelf kunt kiezen waar je de cadeaubox wilt laten bezorgen. Of het nu thuis is of op een ander gewenst adres, het is allemaal mogelijk.

Een ander voordeel van het bestellen van een cadeaubox is dat deze vaak snel wordt geleverd. Alle bestellingen die binnenkomen op werkdagen voor 14:00 uur, wordt dezelfde dag verzonden. Je hoeft dus niet dagenlang te wachten totdat het cadeau eindelijk binnenkomt, maar kunt binnen no-time de box in handen hebben. Dit is ideaal als je last-minute nog een cadeau nodig hebt of als je gewoonweg niet lang kunt wachten om iemand blij te maken met een origineel cadeau.