Skip to main content

Zwanger cadeaubox

Bij Signed With Love begrijpen we hoe bijzonder de tijd van zwangerschap is. Daarom hebben we een aantal speciale Zwanger Cadeaubox samengesteld, perfect om aanstaande en nieuwe moeders te verwennen en te vieren. Onze zwangere cadeaubox zit boordevol zorgvuldig uitgekozen producten, zoals heerlijke verzorgingsproducten en lekkere traktaties. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een vriendin, zus of collega, met een zwanger cadeaubox van Signed With Love zit je altijd tover je altijd een glimlach op iemands gezicht.

Liever zelf producten kiezen?

Stel jouw cadeaubox samen!

Brievenbus cadeaubox zwanger

Laat zwangere vriendinnen en familieleden stralen met onze Brievenbus Cadeaus voor zwangere vrouwen. Bij Signed With Love bieden we de perfecte manier om liefde en geluk te delen tijdens deze bijzondere periode. Kies uit onze voorgestelde thema cadeauboxen, met zorg samengesteld met de mooiste producten om de aanstaande moeder te verwennen. Hiermee laat verwen je niet alleen de aanstaande moeder, maar je laat haar ook weten hoe bijzonder ze is en dat je aan haar denkt.

Onze brievenbus cadeaus zijn een perfecte manier om je liefde en steun te tonen aan een zwangere vriendin, zus, collega of familielid, zelfs als je op afstand bent. Zoals de naam al zegt, onze brievenbus cadeau zwanger worden in handige brievenbusvriendelijke verpakking bezorgd. Dit betekent dat de verrassing rechtstreeks door de brievenbus van de ontvanger past, zonder dat ze ervoor thuis hoeft te zijn. Hoe leuk is dat?

Verwen cadeaubox zwanger

Liever een uitgebreidere cadeaubox? Kies dan voor onze Verwen (3-5 producten) of Luxe cadeaubox (5-8 producten). Gemakkelijk zelf samen te stellen met keuze uit ruim 80 producten om de aanstaande moeder te laten ontspannen en zich special te laten voelen. Van heerlijke verzorgingsproducten zoals een Naif mini set en Lapcos gezichtsmasker tot luxe alcohol vrije Rose wine gums van Vinoos. Alle Verwen cadeauboxen worden mooi ingepakt met luxe lint en droogbloemen. Om het extra persoonlijk te maken zit er ook een kaartje bij voor een persoonlijke handgeschreven boodschap. Wil je jouw cadeaubox alvast versturen maar de ontvanger op een bepaalde datum laten openmaken? Kies dan voor onze “Open mij op” sticker. Zo weet je zeker dat jouw cadeaubox tijd bij de ontvanger aankomt.