Skip to main content

Verwenpakket samenstellen

Wil je een uniek en persoonlijk verwenpakket samenstellen om jouw dierbare te verrassen?
Ideaal voor een verjaardag, zwangerschap, afscheid collega of gewoon zomaar.
Stel zelf eenvoudig jouw eigen cadeaubox samen met je favoriete producten.
Voor ieder budget is er een leuke verwenpakket beschikbaar.

Alle cadeauboxen worden met zorg samengesteld inclusief decoratie en droogbloemen.
De Verwen en Luxe cadeaubox worden verzonden in een omdoos om de decoratie te beschermen.

Gemakkelijk samen te stellen en een feestje om uit te pakken.

Brievenbus cadeaubox

  • Perfect voor 4 compacte cadeautjes
  • Inclusief kaartje
  • Gemiddeld €19,95
Cadeaubox samenstellen

Verwen cadeaubox

  • Verwen iemand met 3 – 5 cadeau’s
  • Inclusief kaartje
  • Gemiddeld €29,95
Cadeubox samenstellen

Luxe (magneet) cadeaubox

  • Pak uit met 5 – 8 cadeau’s
  • Inclusief kaartje
  • Gemiddeld €39,95
Cadeubox samenstellen

Liever een kant & klare cadeaubox?

Bekijk de thema cadeauboxen

Een verwenpakket voor iedere gelegenheid

Het geven van cadeaus is een mooie manier om je waardering, genegenheid en liefde voor anderen te tonen. En wat is er nu persoonlijker dan zelf een verwenpakket samenstellen met je favoriete producten en een persoonlijk handgeschreven kaartje? Het samenstellen van een geschenkpakket biedt je de mogelijkheid om een uniek en zorgvuldig samengesteld cadeau te creëren dat perfect past bij de specifieke persoon en gelegenheid. Met ruim 80 producten hebben we voor ieder budget iets beschikbaar.

Of je nu een cadeau wilt versturen voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, of gewoon om iemand te laten weten dat je om ze geeft, een zelf samengesteld verwenpakket toont aan dat je moeite hebt gedaan om iets bijzonders en persoonlijks te maken.

Momenten om een cadeau te geven

We geven op meerdere momenten in het jaar cadeaus aan verschillende mensen. Voor de een iets waar ze tegenop kijken en voor de ander een leuke uitdaging.

Hieronder enkele voorbeelden:
1. Verjaardag: de bekendste dag om iemand in het zonnetje te zetten. Vier de speciale dag van je dierbare met een persoonlijk verwenpakket
2. Bruiloften: vier deze feestelijk dag met een Prosecco wine gum of Rose wine gum met 0% alcohol (ook geschikt voor zwangere vrouwen)
3. Jubilea: of het nu een jubileum is met de liefde van je leven of met je beste vriendin, laat je waardering zien voor jullie vriendschap, liefde en toewijding met een persoonlijk geschenkpakket. Vier dit met een Proevewijntje met een rode, witte en rose wijntube
4. Housewariming: een housewarming is een bijzondere gelegenheid waarbij je de nieuwe bewoners wilt verrassen met een leuk cadeau en persoonlijk cadeau. Een van de favorieten is de Gouden Kandelaar van House Vitamin. Vaak wordt dit gecombineerd met een van de hand gedipte kaarsen van Rustik Lys, zoals de dinerkaars Brique.
5. Zomaar: soms heb je geen speciale reden nodig om iemand te verrassen. Een onverwacht cadeau kan een glimlach op iemands gezicht toveren. En stiekem zijn deze verrassinkjes toch wel het leukste!